voorjaarsbeurs.eu

Home

ONZE HUISBEURS 2020: DÉ FOODBEURS VAN HET VOORJAAR!

Voor professionals in de foodbranche

Op zondag 29 en maandag 30 maart is het zover dan gaat de Huisbeurs 2020 van start! Deze beurs staat volledig in het teken van vele foodspecialiteiten en food gerelateerde producten. De huisbeurs houden we zoals de naam al doet vermoeden dichtbij huis namelijk in en rondom ons eigen pand. En dat is niet voor niets.

We willen je namelijk graag voorstellen aan onze volledig nieuwe ingerichte en opgebouwde showroom. Maak kennis met onze nieuwe, leuke en inspirerende producten. Niet alleen in de showroom is het te doen, in onze Kookstudio worden er gedurende de dag diverse kookdemo’s en workshops gegeven. Zo weet jij precies wat je met onze producten kan doen en hoe je deze op en top kunt presenteren aan je klanten. Iedereen happy!

Uiteraard scoor je op deze dagen onze producten met mooie kortingsacties. Tevens presenteren we je de nieuwe noviteiten van 2020!

Tijdens beide dagen zullen er veel bijzondere en exclusieve (biologische) producten te zien en te proeven zijn die geschikt zijn voor diverse groepen specialisten: kaasspeciaalzaken, AGF-speciaalzaken, koffie- en theewinkels, boerderijwinkels, slagers, bakkers en horeca. De perfecte kans om te netwerken met je collega’s uit de branche.

We zien je graag verschijnen en maken je volledig enthousiast over onze producten.
Vergeet je niet om een gratis e-ticket te downloaden?

Bestel hier gratis je e-tickets

VOETS SPECIALITEITEN – SCHIJNDEL

Heidebloemstraat 6, Schijndel

Locatie
Voets Specialiteiten
Heidebloemstraat 6
5482 ZA SCHIJNDEL
Google Maps

Parkeren
Parkeren doe je op de zwembadweg, dat is zo’n 400m van Voets Specialiteiten. Vanaf de parkeerplaats halen we je graag op met onze pendelbus.

Datum
Zondag 29 maart en Maandag 30 maart 2020

Tijd
Zondag geopend van 12:00 tot 17:00 uur
maandag geopend van 10:00 – 17:00.